Wie zijn wij

massagestoelen.kopen.nl is dé specialist voor de verkoop van massagestoelen. Wij richten ons enkel op massagestoelen van de hoogste kwaliteit, met de beste prestaties. Hiermee bedoelen wij dat onze stoelen impact hebben op uw gezondheid. Bij ons kunt u terecht voor vakkundig advies en uitgebreide testmogelijkheden in onze showroom aan de Overtoom 55H te Amsterdam, waar wij sinds 2019 zijn gevestigd. Wij zijn onderdeel van het dealernetwerk van TotalSeat. TotalSeat is als importeur, marktleider in de Benelux. Door deze samenwerking kunnen we onze massagestoelen leveren tegen scherpe prijzen en zijn we ook in staat om technisch onderhoud te leveren bij u op de zaak of bij u thuis. Kom gerust langs als u onze massagestoelen wilt testen en ontdek het WOW effect. Wij adviseren u om hiervoor een afspraak te maken, wegens de grote belangstelling voor onze massagestoelen.

wie zijn wij
wachtruimte

massagestoelenkopen.nl is een zusterbedrijf van Relax Lounge. Relax Lounge is een Spa Wellness concept 100% gebaseerd op onze massagestoelen. Bij Relax Lounge kun je gebruik maken van deze stoelen, al vanaf 20 minuten. Onze klanten kunnen een rittenkaart afnemen (zonder einddatum) of gewoon voor een losse sessie langskomen. Dit kan via een reservering of gewoon binnenlopen. Inmiddels heeft Relax Lounge duizenden vaste klanten, die met regelmaat genieten van de topkwaliteit van onze massagestoelen. Doordat wij zoveel klanten succesvol bedienen, weten we precies waar een goede massagestoel aan moet voldoen. Voor meer informatie over Relax Lounge ga naar www.relaxlounge.nl

Menu
LET OP: Zomerrooster: van 1 juli t/m 31 augustus doordeweeks open vanaf 12.00, in het weekend vanaf 10.00. AANBIEDING 30% korting! Wij verkopen diverse showroommodellen met 15% tot 30% korting. Vraag ons naar de mogelijkheden voor jou!