Nek Schouder Rugklachten in Amsterdam?

Werkstress

Nek- en schouderklachten zijn één van de meest voorkomende lichamelijke klachten. Zowel bij medewerkers met een zittend beroep, maar ook in de zorg en tal van andere beroepsgroepen zijn rugklachten een toenemend probleem.
Nekklachten zijn veelal in combinatie met schouderklachten, vaak het gevolg van een verkeerde zithouding. De nekklachten worden ook nog versterkt door een druk, intensief en stressvol leven.
De klachten zijn het resultaat van een verhoogde spierspanning als gevolg van statische belasting van de spieren. Een eenvoudige oplossing is het masseren van de spieren om hiermee de spierspanning te verlagen, de doorbloeding te verbeteren en de afvoer van afvalstoffen te stimuleren.

Wat kan een elektrische massagestoel hieraan bijdragen?

Een massagestoel helpt mensen te ontspannen, maar nog veel belangrijker: het zorgt voor verlaging van de spierspanning in de nek, schouder en rug.

Is de massagestoel de vervanger van de masseur?

De huidige massagestoelen zijn van dermate goede kwaliteit dat ze een volwaardige massage geven. De massagehanden en de ondersteuning van de airbags geven in combinatie met de software een combinatie van diverse massagetechnieken die uiteindelijk een complete massage geven.
Vervangt het daarmee de masseur? Als het gaat om een ontspanningsmassage van de rug dan is deze zeker vergelijkbaar met een masseur. Is er echter sprake van specifieke klachten, dan heeft de masseur echter de voorkeur.
In het algemeen kan gesteld worden dat een massagestoel van massagestoelen.amsterdam minimaal zo goed is als een gemiddelde (stoel)masseur.
De grote kracht van een massagestoel t.o.v. een masseur is de massagefrequentie. Het dagelijks gebruik zorgt veelal voor een significante vermindering van de klachten.

Hoe lang gaat een stoel mee?

De huidige stoelen zijn stevig en duurzaam geproduceerd. Voor de productie van de stoelen zijn degelijke materialen gebruikt. Door deze constructie gaan de stoelen, mede afhankelijk van de gebruiksfrequentie 5 tot 10 jaar mee of in uren uitgedrukt 3.000 tot 4.000 uur, wat gelijk staat aan 12.000 tot 16.000 keer gebruik.

Menu
AANBIEDING 30% korting! Wij verkopen diverse showroommodellen met 15% tot 30% korting. Vraag ons naar de mogelijkheden voor jou!