Over massage

De massagestoelen van massagestoelenkopen.nl beschikken over diverse massagetechnieken die zorgen voor diverse voordelen voor de gezondheid. hieronder een overzicht.

Kneden

Belangrijkste doel van kneden is de afvalstoffen uit de spieren te drukken, het bevordert de terugkeer van bloed en zuurstof naar het weefsel. Doordat de afvalstoffen uit de spieren worden gedrukt, worden deze minder stijf.
Bij de stoelen met kuitmassage, ervaren vooral dames bij het eerste gebruik van de massagestoel, de massage als vrij stevig. Dit is nodig om daadwerkelijk de afvalstoffen echt uit de spieren te masseren. Na de massage voelen de kuitspieren weer ontspannen aan.
Petrisage is de technische naam voor kneden komt van het franse woord Petir, wat staat voor kneden of hutselen.

massage

Kloppen

Ook wel bonzen, stompen of tapping genoemd. Een techniek waarbij ritmisch geklopt wordt in de rug met als doel het stimuleren van de spieren en verbeteren van de bloedsomloop.

Klappen

Klappen is een techniek waarbij de zenuwuiteinden worden geprikkeld en waarbij slappe spieren op spanning worden gebracht. Klappen helpt verder om het lichaamsherstel te stimuleren en de circulatie naar bepaalde gebieden te verhogen.
Klappen is een percussie of tapotement techniek en is afkomstig van het latijnse woord Percutere

Shiatsu

Shiatsu staat bekend als drukpuntmassage, waarbij met name de meridianen (energiebanen) worden gemanipuleerd. Met de shiatsu techniek worden blokkades opgeheven waardoor er meer energie beschikbaar komt.
Shiatsu is een zeer oude van oorsprong Chinese techniek en is in Japan door- ontwikkeld tot de huidige Shiatsu. Grondlegger is de Tokujiro Namikoshi.
Over de naam Shiatsu: Shi betekend druk in het Japans en Atsu vinger.

Effecten van een shiatsu behandeling:

  • maakt spieren soepel
  • laat het bloed beter stromen
  • brengt evenwicht in het zenuwstelsel
  • bevordert de spijsvertering
  • laat organen beter functioneren
  • laat levensenergie stromen (vitaliserende werking)

Trillen

Ook wel vibratie of vibromassage. Een massagetechniek vooral bedoelt om de spieren in een ontspannen staat te brengen.

Menu
AANBIEDING 30% korting! Wij verkopen diverse showroommodellen met 15% tot 30% korting. Vraag ons naar de mogelijkheden voor jou!